Описание
ВАКАНЦИОННИ ЖИЛИЩА    “ BARCO DEL SOL”
ТУРИСТИЧЕСКИ KOM ПЛЕКС “СЛЪНЧЕВ БРЯГ”
БЪЛГАРИЯ
 

Жилищната група е проектирана, като апартаменти за сезонно ползване /възможно и целогодишно/. Основната част от жилищата са предимно двустайни. Относителният дял на тристайните апартаменти представлява около 13% от общата площ . Жилищата са решени икономично, с оглед предназначението им: просторна дневна част с кухненски бокс и кът за хранене към нея. Предвид морския им характер, терасите са обширни и посредством пълзящите врати при отварянето им стават естествено продължение на дневните. Имат една или две спални,с необходимите санитарни възли обзаведени с вана или душ кабина.

Сградата е без сутерен,има партерно ниво и 4 етажа. Разчленена в две тела, свързани помежду си с вертикален комуникационен възел.

А/ Западно тяло, към улицата,в партера на което са предвидени 4 броя магазини, помещение за охрана и 2 жилища. В останалите 4 етажа са разположени по 6 апартамента,достъпът до които става от осветено с горно осветление централно пространство.

Б/Източно,изцяло жилищно тяло от партера до петия етаж.

Сградата ще бъде достъпна от контролиран вход, стълбище и два хидравлични асансьора. На всеки етаж връзката към апартаментите е по добре осветени и проветрени коридори.

Конструкцията е монолитна – стоманобетон,със скелетно-безгредова конструктивна система.

Стените са изпълнени с керамични тухли, защитени отвън с необходимата топлоизолация – съобразно стандарта. Вътрешните стени ще бъдат обработени с материали без мокри процеси. Фасадите ще се оформят, с минерални влагоустоичиви мазилки, дърво,метал и др. според архитектурния детайл. Дограмата ще бъде алуминиева с термо мост, което ще допринесе за общия комфорт в сградата.

Предвидени са, необходимите съобщителна, информационна и охранителни инсталации;кабелна TV , Internet ,както и подготовка за монтаж на климатична инсталация.

     Ситуационен план
Дворът ще бъде максимално озеленен, като е отделена площ и за малък паркинг.

Влизането в парцела се осъществява от улицата покрай северната фасада и предвиденото уширение за спиране пред входа на сградата към паркинга в дъното на двора.Излизането става от другата страна.Еднопосочните алеи позволяват да остане пространство за озеленяване около малките дворчета-тераси на партерното ниво на обекта.   Кликни за увеличение

Технически показатели:

Съдържание:

Площ на парцела 2156.06 м.кв.

Разгъната застроена площ 4289.78 м.кв.

Магазини 4 бр.

Апартаменти общо 66 бр.

От тях:двустайни 57 бр.

тристайни 9 бр.

  
 
 Copyright Barco Del Sol 2004